EST

Kampaaniad

Maitse, mis ühendab!

Nii palju kui on inimesi, nii palju on ka maitseid. Ühele meeldib must, teisele roosa. Kolmandale magus, neljandale hapu. Viiendale meeldib kuues ja see, mis sobib seitsmendale ei lähe kaheksandale üldse. Aga üks maitse on meil sama. Seesama, mis meid alati koju ühe laua taha kokku toob. See on maitse, mis ühendab. Rakvere talvine maitsekollektsioon on valmis!

Uudista kõiki uusi maitseid ja leia enda lemmikud.

Verivorstide sekka oleme selleks hooajaks tagasi toonud armastatud pühadeklassikud: Rakvere verivorstid ja pühade verivorstid peekoniga. Põnevaid maitseelamusi lisavad jõululauale kindlasti meie uued ning proovimist väärt peenikesed jõhvikate ja jõuluvürtsidega verivorstid, mille maitsestasime eheda jõhvikamoosi ja kuivatatud jõhvikatega, ning peenikesed klassikalised miniverivorstikesed, mille maitsebuketi peaosas on majoraan ehk vorstirohi. Kui verivorstid proovitud, siis tee pühadelauas ruumi ka meie uutele ehedas seasooles mahlastele röstsibulaga ahjuvorstidele.

Traditsiooniliselt on eestlaste jõululaua ehe ikka seapraad olnud. Klassika austajatel soovitame järele proovida uue kamaraga sinepise seaprae, mis on juba ahjuvalmis küpsetuskotis. Küpsetuskotis küpsedes jääb praad mahlane ja pehme ning grillrežiimiga saad oma jõulupraele krõbeda kamara viimistleda! Mugavas ahjuvalmis küpsetuskarbis on sel aastal tagasi ka eestimaalaste poolt pühade ajal palavalt armastatud rukkileivakattega ahjukael, ploomidega seakaelakarbonaad ja röstsibulaga ahjukael. Tänu küpsetuskarbile valmib alati hõrk ja mahlane maitseelamus, nii et Sinu ülesandeks jääb vaid lisand välja mõelda!

Madalal temperatuuril pikki tunde aeglaselt küpsenud ehk slow-cooked ahjuhõrgutiste valikus on sel talvel lausa kolm suurepärast uudist: eelküpsetatud seapraad ja koodiliha, suussulavate ribide austajatele aga eelküpsetatud kirsi-rummi ribid. Tänu pikale ja aeglasele küpsetamisele pakuvad seapraad ning koodiliha ülimahlase ning pehme maitseelamuse, ilma et peaksid ise tunde köögis veetma! Maitseelamust võid nautida koheselt jahutatult või ka soojendatult – rebitud lihana võileiva või wrapi vahele, sooja praena õhtusöögiks või otse ahjust jõululauale. Tummise marinaadiga ribide maitsestamisel oleme kasutanud ehedat kirsipüreed ja tumedat rummi. Searibid on küpsetatud madalal temperatuuril väga pehmeks ning on koheselt valmis tarbimiseks, aga parima maitseelamuse saamiseks soojenda ribisid eelkuumutatud ahjus 180°C juures.

Nagu ikka, on kõik meie pühadepraed, ahju- ja verivorstid valmistatud ainult parimast eestimaisest sealihast ja ilma maitsetugevdaja E621-ta. Me teame, et pühadeajal aega napib ning hoolitseme selle eest, et jõuludel kuluks vähem aega kokkamisele ning rohkem üheskoos kvaliteetaja veetmisele.

Rakvere. Maitse mis ühendab.