EST

Kampaaniad

Rakvere Lihakas – õige grillvorst on ikka liharikas!

Sel grillihooajal paneme grillil särisema ikka eriti liharikkad toor- ja grillvorstid. Rakvere Lihakas, kui kõrge lihasisalduse garantiimärk, toob meile grillihooajaks kaks uut toorvorsti ja kolm grillvorsti.
Lisaks on inimeste poolt armastatud Rakvere Lihaka tooteseeria saanud ka värske ja minimalistlikuma kujunduse, ikka selleks, et vorstide ülesleidmine riiulilt oleks veelgi kergem.

Rakvere toorvorstid teeb alati eriliseks asjaolu, et nende valmistamisel oleme kasutanud naturaalset lambasoolt, mis annab vorstidele kauni välimuse ja tagab selle, et küpsetades ei lähe vorsti kest kohe katki. Lambasoole eelist märkab kusjuures ka vorsti süües. Kuna lambasool laseb ka õhku läbi, siis tänu sellele on ka vorsti enda maitsed tugevamad ja rikkalikumad. Tänu naturaalsele lambasoolele on toorvorstid ka loomuliku välimusega ehk ebakorrapärase kuju ja suurusega.

Vorstide grillimise muudab eriti lihtsaks see, et need on pakendis juba üksteisest eraldi.

Toorvorstid valmivad kiirelt – grillil 10 minutiga, ahjus 15 minutiga. Grillvorstid saavad mõnusa pruunika jume ja vahvad grillitriibud peale juba 8-10 minutiga, aga sobivad valmistamiseks ka pannil või või ahjus.

Toor- ja grillvorstid ei sisalda E621-te.

Naturaalses lambasooles LIHAKAS KARULAUGUGA TOORVORSTIDES on 80% kvaliteetset sealiha. 6% vorstist sisaldab karulauku, mis on eestlaste südamed võitnud mitte pelgalt oma supertoidu tiitli tõttu, vaid eelkõige tänu oma mõnusale maitseprofiilile – värskelt roheline ja samas kergelt küüslaugune. Karulaugu maitseprofiili täiustavad sibul ja küüslauk.

Naturaalses lambasooles LIHAKAS BASIILIKU-SIDRUNI TOORVORSTIDES on 80% kvaliteetset sealiha. Vahemere maitsetest inspireeritud vorstidele annab värskust ja särtsakust tomat, sidrun ja erinevad ürdid nagu näiteks basiilik. Rikkalikku maitseprofiili täiendab sibul, mis ühtlasi lisab vorstidele mahlasust ja tekstuuri.

Oled sa mõelnud, et toorvorst ja šašlõkk võiks olla üks roog? Jah! Sel juhul on parimaks valikuks meie LIHAKAS ŠAŠLÕKIVORSTID, mille lihasisaldus on lausa 96%. Uue retsepti järgi valmistatud sealihast šašlõkivorstides tunned ära meile juba tuttava kaukaasiapärase šašlõki maitse kogu tema eheduses. Vorst ise on struktuurne ja igati ehe – tunned nii lihatükikesi kui ka sibulat. Maitsenüansse lisavad ka küüslauk, küüslaugupealsed ja valge pipar. Grillil kulub kuldpruuni jume ja toredate grillitriipude saamiseks vaid umbes 8 minutit.
Uue retseptiga LIHAKAS KLASSIKALISED GRILLVORSTID on traditsioonilised, maheda maitsega sealihast vorstid, mille lihasisaldus on 80%. Seega on vorstid ka suure valgusisaldusega. Need vorstid on grillipeole kaasa võttes kindla peale minek, kuid eriti hästi meeldivad need inimesele, kelle jaoks päris suvi on värske heina lõhnaline ja päris grillvorst on klassikaline sealihast grillvorst!
Uus retsept on ka LIHAKAS KLASSIKALISTEL JUUSTUGA GRILLVORSTIDEL. Nende lihasisaldus on 79% ning tänu sellele ka kõrge valgusisaldusega. Need vorstid on lemmikuks neile, kellele meeldib klassikaline ja „kindla peale maitsega“ grillvorst. Grillimisel sulavad juustutükikesed vorsti sees ja annavad mõnusalt pehme ja maheda maitse.

Proovi eriti liharikkaid toor- ja grillvorste!

Rakverelt