EST

Kampaaniad

Uute maitsetega talvele vastu!

Üks mõnus kõhutäis kulub külmal ajal marjaks ära. Selle teadmisega ongi meie lihameistrid valmistanud uued tooted, mis sobivad hästi kuuma ahju pistmiseks.

Küpsetuskarbis sõstramarinaadis seavälisfileelõigud on ehtsatest punastest ja mustadest sõstardest valmistatud kastmesse pistetud mahlakad ning parajalt paksud lihalõigud. Kerget vürtsi lisab tšilli, muskaatpähkel, paprika, sibul ja must pipar.

Küpsetuskarbis põnevad ja pidulikud fileerullid röstsibula-juustutäidisega on taisest seavälisfileest valmistatud rullid, mille täidiseks on röstitud sibula ja riivitud juustu suussulav kooslus. Mõnusat maitset lisavad sibul, küüslauk, kurkum, pipar ja koduaia maitseroheline.

Klassikaline kamaraga ahjupraad on maitsestatud tomati, sibula, koriandri, musta pipra, vürtsköömne, kadakamarjade, tšilli ja küüslauguga. Taisest praetükist seapraele annavad mõnusa maitse köömned, koriander, must pipar, sinep, tšillihelbed ja loorber. Mõlemad praed on pakendatud mugavasse küpsetuskotti, mistõttu liha jääb mahlane ja ühtlaselt pehme.

Ahjuribi on kõrgelt hinnatud eestimaine searibi terve plaadina. Maitset annavad paprika, koriander, tšilli, köömned, sibul, muskaat ja küüslauk.

Ja mis sobiks talvisel ajal iga eestlase seaprae kõrvale veel paremini kui verivorst! Sellel talvel on valikus uued, traditsioonilise retsepti järgi valmistatud verivorstid praesibulaga, millele lisavad tuttavat kodust maitset kuldpruuniks praetud sibulad.

Ka Lihaka tootesarja austajatele on valikusse lisandunud uus ja põnev talveroog – Lihakas ahjuvorst. Liharikkad mahlased ahjuvorstikesed naturaalses seasooles on maitsestatud sibula, musta pipra, küüslaugu, peterselli ja vürtsidega.

Head isu!