EST

Retseptid

Ahjus küpsetatud hakklihapallid riisiga

Neljale kuni kuuele

Koostisosad

400 g Kodune hakkliha
1 suurem sibul
2 küüslauguküünt
2 muna
1 dl pudruriisi
2-3 sl hakitud lehtpeterselli
2-3 dl puljongit
1 dl vahukoort
1 dl maitsestatud tomatikastet
soola, musta pipart

Valmistamine

Haki sibul ja purusta küüslauk, sega koos munade ja keetmata riisiga hakkliha hulka. Maitsesta soola, pipra ja hakitud lehtpeterselliga. Vormi kanamunasuurused pätsid (8–10 tk) ja tõsta ahjuvormi. Sega puljong koore ja tomatikastmega, vala pallidele. Küpseta ahjus 200 kraadi juures 25–30 minutit. Serveeri juurde keedetud riisi ja värsket salatit.

Retsept: Lia Virkus, Foto: Jaan Heinmaa