Burger peekoni ja marineeritud punase sibulaga

4
Retsept: Britt Paju, Foto: Britt Paju

Koostisosad

4 Leiburi Brioche burgerikuklit
4 Rakvere Taste of America klassikalist veiseburgerit
4 viilu Epiim Special juustu
4 Rakvere Ameerikapärase toorsuitsupeekoni viilu
8 sl Felix Tomatiketšupit
2 punast sibulat
6 sl punast veiniäädikat
1 tl suhkrut
0,5 tl soola
4 tomativiilu
lehtsalatit

Valmistamine

Viiluta sibul ja sega soola, suhkru ning äädikaga ja jäta vähemalt 15 minutiks maitsestuma. Valmista grillil või pannil veiseburger vastavalt pakendi juhistele. Peale teise poole keeramist lisa juust ja lase sellel sulada kuni kotlet valmib. Küpseta peekoniviilud pannil või grillil krõbedaks ja soojenda samas ka kuklipooled.
Kata kuklipooled ketšupiga, tõsta alumisele kuklipoolele kotlet, sellele lehtsalat, peekon, tomativiilud ja marineeritud sibul. Kata pealmise kuklipoolega.