Retseptid
Hakklihasalat India piiri äärest
Tase: null
Koostisosad
300g | Veisehakkliha |
50g | mugulsibul |
1tl | köömned |
1tl | äädikas (30%) |
100g | marineeritud kurk |
400g | keedetud riis |
1spl | värske koriander (hakitud) |
1spl | salatimaitseaine (nt. Santa Maria) |
Valmistamine
1. Haki sibul peeneks, purusta köömned ja sega hakklihaga, maitsesta soola ja pipraga.
2. Vormi saadud massist pisikesed pallid ja küpseta ahjus 5-7 minutit 180 C. Jahuta.
3. Keeda riis, nõruta sõelal ja jahuta.
4. Haki marineeritud kurk peeneks ja sega riisi juurde. Lisa juurde maitseained, hakitud maitseroheline, äädikas ning viimasena lisa juurde lihapallid.
5. Enne serveerimist lase seista pool tundi.