EST

Retseptid

Hommikuburger munaga

Koostisosad

4 Eesti Pagari Musta Pehmikut
8 sl Felixi teravat ketšupit
4 tk Rakvere pihvid
4 muna
8 viilu Ameerikapärane toorsuitsupeekon
8 viilu juustu
4 peotäit rukolat
tomati- ja kurgiviile

Valmistamine

Aseta peekon ja pihvid küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadil 200 kraadisesse ahju u 10 minutiks küpsema, kuni peekon on mõnusalt krõbe ning pihvid särisevad. Poole küpsemise pealt keera peekon ja pihvid ringi ning kata pihvid juustuviludega. Samal ajal prae pannil munad ja kuumuta kergelt leivapoolikud. Määri pool ketšupikogusest alumistele leivapoolikutele, tõsta peale rukola, pihvid, kurk, tomat, peekoniviilud ja muna. Kata ka pealmised Pehmikud ketšupiga ja lisa burgerile.

Retsept ja foto: Britt Paju