EST

Retseptid

Kartulipakid

Grillil küpsenud kartulipakid sobivad hästi steikide kõrvale!

Koostisosad

6-8 värsket kartulit
2 väikest sibulat
2-3 küüslauguküünt
2 sl oliiviõli
4-6 kirsstomatit
värsket või kuivatatud rosmariini
soola
Tomahook-steik rosmariiniga seavälisfileest

Valmistamine

Koori sibulad ja küüslauk, lõika õhukesteks viiludeks või sektoriteks. Viiluta koorega või kooritud pestud kartulid, sega kausis koos õli, sibula- ja küüslauguviilude, kirsstomatisektorite, ürtide ja soolaga. Lao kartuliviilud neljale kahekordsele fooliumitükile. Vajuta pakid otsast peaaegu kinni ning grilli, kuni kartulid on pehmed. Võid kartuleid enne ka 5 minutit keeta, nii edeneb grillimine kiiremini. Grillimise lõppfaasis ava pakid pealt, et kartul ja sibul kaunilt pruunistuks.

Retsept: Lia Virkus, Foto: Jaan Heinmaa