Retseptid
Kiire perenaise tex-mex-vormiroog
kuuele–kaheksale
Koostisosad
800 g | Kodune hakkliha |
1 pakk (8 tk) | tortiljasid (nt Santa Maria) |
1 pakk | fajita-maitseainesegu |
400 g | küüslaugu või ürtidega tomatipastat |
1 purk (230 g) | ananassisalsat (nt Santa Maria) |
1 dl | marineeritud pärlsibulaid |
100 g | riivitud juustu |
Serveerimiseks: | |
hapukoort ja värsket salatit |
Valmistamine
Pruunista hakkliha pannil, maitsesta fajita-maitseaineseguga. Jaga hakklihasegu tortiljade peale, keera rulli ja tõsta rullid võiga määritud ahjuvormi üksteise kõrvale. Kata rullid omavahel segatud tomatipasta ja ananassisalsaga. Puista üle riivitud juustu ning pärlsibulatega. Küpseta ahjus 200 kraadi juures 15–20 minutit, kuni roog on läbi kuumenenud ja juust sulanud. Serveeri värske salati ning soovi korral ka hapukoorega!
Retsept: Lia Virkus, Foto: Jaan Heinmaa