Retseptid
Kodused delikatesskotletid
Tase: null
Koostisosad
400 g | Veisehakkliha |
3 viilu | Sai |
1tk | Mugulsibul |
1 väike küüs | Küüslauk |
1tk | Muna |
Kurk | |
Tomat | |
Jääsalat | |
Piim | |
Basiilik | |
Oliiviõli | |
Sool ja must pipar |
Valmistamine
1. Leota saiaviilud piimas. Puhasta mugulsibul ja küüslauk ning haki peeneks. Sega kokku hakkliha, sai, mugulsibul, küüslauk ja muna. Maitsesta soola ja pipraga.
2. Vooli väikesed kotletid ja prae kuumal pannil mõlemalt poolt.
3. Kurgist, tomatist ja jääsalatist valmista salat, maitsesta hakitud basiiliku, soola, musta pipra ning oliiviõliga.
4. Serveeri delikatesskotletid värske salatiga.