Retseptid
Kodused kotletid
8 tk
Koostisosad
400 g | Kodune hakkliha |
2 | saiaviilu |
1 dl | vett |
1 | sibul |
1 | muna |
Soola ja musta pipart | |
Paneerimiseks: | |
riivsaia | |
Praadimiseks: | |
võid ja õli |
Valmistamine
Pane saiaviilud 5 minutiks vette paisuma. Haki sibul peeneks. Sega hakkliha kuivemaks pigistatud saia, muna ja sibulaga, maitsesta soola ja pipraga. Vormi saadud tainast peopesasuurused kotletid. Paneeri neid riivsaias ja lao lõikelauale ootele. Prae kuumas või- õli segus mõlemalt poolt pruuniks ning järelküpseta vajadusel 180-kraadises ahjus 10–15 minutit. Serveeri kartulipudru või mõne muu meelepärase lisandiga.
Retsept: Lia Virkus, Foto: Jaan Heinmaa