EST

Retseptid

Kodused kotletid

8 tk

Koostisosad

400 g Kodune hakkliha
2 saiaviilu
1 dl vett
1 sibul
1 muna
Soola ja musta pipart
Paneerimiseks:
riivsaia
Praadimiseks:
võid ja õli

Valmistamine

Pane saiaviilud 5 minutiks vette paisuma. Haki sibul peeneks. Sega hakkliha kuivemaks pigistatud saia, muna ja sibulaga, maitsesta soola ja pipraga. Vormi saadud tainast peopesasuurused kotletid. Paneeri neid riivsaias ja lao lõikelauale ootele. Prae kuumas või- õli segus mõlemalt poolt pruuniks ning järelküpseta vajadusel 180-kraadises ahjus 10–15 minutit. Serveeri kartulipudru või mõne muu meelepärase lisandiga.

Retsept: Lia Virkus, Foto: Jaan Heinmaa