EST

Retseptid

Kodused veiseburritod

neljale

Koostisosad

1 pakk Veiseliharibad pipraga
1 paprika
60 g konserveeritud musti ube
60 g konservmaisi
200 g kirsstomateid
1 tšilli
4 suurt täisteratortiljat
4 krõmpsu salatilehte (nt frillice)
4 sl hapukoort
Praadimiseks:
õli
Serveerimiseks soovi korral:
avokaadot ja laimiviile

Valmistamine

Kuumuta pannil rasvaine ja pruunista veiselihaviile u 5 minutit. Lisa õhukeselt viilutatud paprika ja kuumuta veel sama kaua. Lisa loputatud ja kurnatud oad ning mais ja kuumuta pannitäis segades veel kord kiirelt läbi. Soojenda tortiljad kuival pannil ja kata igaüks veerandiga pannisisust. Lisa rebitud salatit, tükeldatud tomateid ja tšilliviile, hakitud rohelist sibulat ning hapukoort. Soovi korral ka tükeldatud avokaadot ning pigista täidisele veidi laimimahla. Keera tortilja üks külg kergelt üle täidise ja rulli alt üles kokku. Kui soovid burritot poolitada, keera enne kokku rullimist täidisele mõlemad küljed. Mässi valmis burrito alumine osa mugavamaks einestamiseks salvrätiku sisse ja asu sööma.

Retsept ja foto: Britt Paju