EST

Retseptid

Köögiviljade ja mozzarella’ga spagetisalat

Neljale

Koostisosad

300 g spagette
1 suur kollane paprika
1 pikk värske kurk
300 g mozzarella't
200 g kirsstomateid
värsket basiilikut
Kaste:
1 dl oliiviõli
1 sidrun
soola, musta pipart
Keefirimarinaadis grill-liha

Valmistamine

Keeda spagetid al dente, nõruta ja pese külma vee all. Lisa väheke õli kleepumise vältimiseks. Tükelda paprika, mozzarella ja kurk kuubikuteks. Poolita kirsstomatid. Sega kõik spagetiidega ja lisa ka hakitud basiilik. Kastmeks pressi sidrunist välja mahl, sega ülejäänud kastmeainetega ja siis salatiga. Serveeri kohe või lase veidi jahedas maitsestuda. Kaunista basiilikulehtedega ja paku hõrgu kuuma grill-liha kõrvale.

Retsept: Lia Virkus, Foto: Jaan Heinmaa