Retseptid
Lihapallidega tomatikaste pennedega
Koostisosad
400 g | pennesid |
2 sl | õli praadimiseks |
Kastmeks: | |
800 g | kooritud konservtomateid omas mahlas |
4 | küüslauguküünt |
2 | sibulat |
2 tl | kuivatatud punet |
1 sl | suhkrut |
soola | |
pipart | |
Serveerimiseks: | |
parmesani | |
basiilikut |
Valmistamine
Küpseta lihapallid pannil õlis kuldpruuniks. Tõsta kõrvale ja prae samas lihapallidest tekkinud rasvas hakitud sibul ja küüslauk. Lisa konservtomatid ja pune, hauta madalal kuumusel 20 minutit. Maitsesta suhkru, soola ja pipraga. Sega hulka küpsed lihapallid ja kuumuta veel kõike koos 5 minutit. Serveeri lihapallikastet värskelt keedetud pennedega, riivi peale parmesani ning kaunista basiilikulehtedega.