EST

Retseptid

Lihapallidega tomatikaste pennedega

Koostisosad

400 g pennesid
2 sl õli praadimiseks
Kastmeks:
800 g kooritud konservtomateid omas mahlas
4 küüslauguküünt
2 sibulat
2 tl kuivatatud punet
1 sl suhkrut
soola
pipart
Serveerimiseks:
parmesani
basiilikut

Valmistamine

Küpseta lihapallid pannil õlis kuldpruuniks. Tõsta kõrvale ja prae samas lihapallidest tekkinud rasvas hakitud sibul ja küüslauk. Lisa konservtomatid ja pune, hauta madalal kuumusel 20 minutit. Maitsesta suhkru, soola ja pipraga. Sega hulka küpsed lihapallid ja kuumuta veel kõike koos 5 minutit. Serveeri lihapallikastet värskelt keedetud pennedega, riivi peale parmesani ning kaunista basiilikulehtedega.