EST

Retseptid

Lõuna kontvõõraga ehk kergelt koorene viineri-pasta roog

Koostisosad

290g Rakvere viiner
100g Paprika
100g Porru
100g Shampinjon
100g Cream Bonjour
10g Küüslauk
2dl Vahukoor
500g Tagliatelle (keedetud)

Valmistamine

1. Lõika viiner ratasteks, shampinjonid sektoriteks, paprika ja porru viiludeks. Küüslauk haki peeneks.
2. Tagliatelle keeda soolaga maitsestatud vees al dente.
3. Kuumuta pannil õli ja prae viilutatud viinereid paar minutit, siis lisa juurde tükeldatud aedviljad ja kuumuta veel paar minutit.
4. Viimasena lisa juurde hakitud küüslauk.
5. Lisa viineri-aedvilja segu juurde vahukoor ja cream bonjour ning kuumuta segu uuesti keemiseni.
6. Lisa kastme juurde eelnevalt keedetud tagliatelle. Maitsesta vajadusel.

Maitsestamiseks võib kasutada rosepipart ja värsket basiilikut.