EST

Retseptid

Muffinipanni viineripirukad ehk viineriroosid

Koostisosad

8 tk Lihakas Doktoriviiner
400 g külmutatud lehttaignaplaate
8 viilu juustu ( a`20 g )
8-10 sl ketšupit
3-4 tl punet

Valmistamine

Lõika külmkapis sulanud tainas 8 ruuduks, vajuta muffinipanni pesadesse. Tõsta igasse pesasse 1-2 sl ketsupit , puista peale u 0, 5 tl kuivatatud punet. Lõika viinerid ühest otsast cm jagu neljaks, torka lahtilõigatud pool üleval püstiselt pesasse. Poolita juustuviilud ja keera ümber viineri. Küpseta 200 kraadi juures u 10- 15 minutit, kuni viiner pealt harali küpsenud ja pirukas kaunilt kuldpruun. Lase väheke jahtunud ja tõsta muffinipannilt restile jahtuma, söö soojalt.