Nacho-hakkliha suupisteampsud

4-6
Retsept: Lia Virkus, Foto: Jaan Heinmaa

Koostisosad

400 g Veisehakkliha
1 pakk (180 g) nacho-krõpse
1 pakk takomaitseainet
1 purk (230 g) takokastet
80 g riivitud juustu
Serveerimiseks:
1 avokaado
1 purk rohelisi teravaid jalapenosid
1-2 dl hapukoort
hakitud lehtpeterselli

Valmistamine

Laota nacho’d ahjuplaadile nii, et need üksteist veidi kataksid.

Prae hakkliha pannil, maitsesta takomaitseainega. Jaga nacho’dele hakkliha, tõsta peale väikesed takokastmetörtsud ja puista üle riivitud juustuga. Küpseta ahjus 200 kraadi juures 10–15 minutit, kuni juust on sulanud. Serveeri kohe pärast ahjust võtmist. Laota peale kuubikuteks lõigatud avokaado ja jalapenorõngad. Sortsuta siia-sinna ka veidi hapukoort.

Serveeri ülejäänud jalapenod, takokaste ja hapukoor kausikestes ampsude kõrvale. Hapukoor leevendab hästi teravust, seevastu kui jalapenod ja takokaste aitavad maitseelamust veelgi särtsakamaks muuta!