Retseptid
Nuikapsa-õunasalat sinepikastmega
Koostisosad
2 | nuikapsast |
1 | roheline õun |
veidi | värskeid tüümianilehti |
Kaste: | |
4 sl | õli |
1 sl | õunaäädikat |
1 tl | teralist sinepit |
0,5 tl | mett |
soola, pipart | |
Tomahook-steik rosmariiniga seavälisfileest |
Valmistamine
Kastme valmistamiseks mõõda koostisained keeratava kaanega purki ja loksuta korralikult segamini.
Koori nuikapsas ja eemalda õunalt südamik. Riivi jämeda riiviga ning sega meelepärases koguses kastmega. Kui kastet jääb järele, säilita seda külmkapis kuni viis päeva. Valmis salatile puista tüümianilehti ja serveeri koos tomahook-steikidega.
Retsept: Britt Paju, foto: Alina Birjuk