Retseptid
Oasalat palsamiäädikaga
Tase: null
Koostisosad
1 karp | Lastegrillvorst ploomidega lambasooles |
400 g | punaseid konserveeritud ube |
400 g | valgeid konserveeritud ube |
200 g | värskeid aedube |
1 | väike punane sibul |
siledalehelist peterselli | |
tilli | |
Kastmeks: | |
5 sl | oliiviõli |
3 sl | palsamiveiniäädikat |
2 tl | Dijoni sinepit |
1 tl | vedelat mett |
soola, musta pipart |
Valmistamine
Pese nõrutatud konservoad sõelal rohke veega ja lase nõrguda. Loksuta kastmeained väikses kaanega purgis läbi ja sega ubadega. Jäta 30 minutiks maitsestuma. Lõika sibul õhukesteks ribadeks ning lisa koos aedubade ja hakitud ürtidega salati hulka vahetult enne serveerimist.