EST

Retseptid

Peedikotlettidega võileivaburger

Neljale

Koostisosad

8 viilu Leiburi Mitmevilja pala
4 viilu Epiim Hollandi juustu
4 hapukurki
"Frillice" salatit
Burger:
400 g EXTRA PROTEIN POWER veisehakkliha
1 küüslauguküüs
100 g riivitud keedupeeti
2 munakollast
1 tl mädarõigast
soola, pipart
Kaste:
4 sl Felix Malbe sinepit
4 sl majoneesi
1 tl mädarõigast

Valmistamine

Sega hakkliha läbi küüslaugupressi surutud küüslaugu, munakollaste, mädarõika ja riivitud keedupeediga. Maitsesta segu soola-pipraga ja sega korralikult läbi. Vormi saadud massist 8 väikest ühesuurust kotletti. Küpseta neid grillil või pannil u 2 minutit ühe poole kohta või kuni parajalt küpsed. Ümber pöörates tõsta kotlettidele juust ja lase sellel sulada, kuni need valmivad. Rösti või soojenda grillil ka võileivaviilud. Sega kokku kaste ja määri see viiludele. Tõsta alumistele saiaviiludele kaks kotletti, nendele hapukurgiviilud, salatilehed ja pealmised saiaviilud.

Retsept ja foto: Britt Paju