EST

Retseptid

Peekoni-kartulisalat rukolaga

Põnevaks maitseelamuseks valmista vorstide kõrvale peekoni-kartulisalat rukolaga.

Koostisosad

800 g 800 g
150 g Ameerikapärane toorsuitsupeekon
200 g rediseid
hakitud tilli
50 g värsket rukolat
Vinegrettkaste:
3 sl head oliiviõli
2 sl veiniäädikat
1 tl vahtrasiirupit
soola ja musta pipart
1 suurem küüslauguküüs
Toorsuitsupeekoniga grillvorst

Valmistamine

Keeda pestud kartulid (soovi korral koorega), viiluta. Viiluta ka redised.

Lõika peekoniviilud ribadeks ja pruunista pannil. Lase jahtuda. Sega kokku kastmeained, purusta hulka küüslauk. Sega kaste kartulite, rukola, hakitud tilli ja rediseviiludega.

Retsept: Lia Virkus, Foto: Jaan Heinmaa