Retseptid
Peekoni-kartulisalat rukolaga
Põnevaks maitseelamuseks valmista vorstide kõrvale peekoni-kartulisalat rukolaga.
Koostisosad
800 g | 800 g |
150 g | Ameerikapärane toorsuitsupeekon |
200 g | rediseid |
hakitud tilli | |
50 g | värsket rukolat |
Vinegrettkaste: | |
3 sl | head oliiviõli |
2 sl | veiniäädikat |
1 tl | vahtrasiirupit |
soola ja musta pipart | |
1 | suurem küüslauguküüs |
Toorsuitsupeekoniga grillvorst |
Valmistamine
Keeda pestud kartulid (soovi korral koorega), viiluta. Viiluta ka redised.
Lõika peekoniviilud ribadeks ja pruunista pannil. Lase jahtuda. Sega kokku kastmeained, purusta hulka küüslauk. Sega kaste kartulite, rukola, hakitud tilli ja rediseviiludega.
Retsept: Lia Virkus, Foto: Jaan Heinmaa