EST

Retseptid

Penne pasta seahakkliha-suvikõrvitsa-kastmega

Koostisosad

600g Seahakkliha
400g Penne pasta
30ml Oliiviõli
30g Õli
120g Sibul
200g Suvikõrvits
25g Küüslauk
80g Punane paprika
100g Purustatud tomatid
50ml Portvein
2tk Loorberileht
Sool ja must terapipar
60g Parmesani juust

Valmistamine

1. Keeda soolaga maitsestatud vees penne pasta, vahetult enne serveerimist sega oliiviõliga.
2. Prae kuumal pannil õlis seahakkliha, sibulakuubikud, peeneks hakitud küüslauk, paprikakuubikud, suvikõrvitsaviilud, lisa portvein, purustatud tomat, loorber, sool ja värskelt jahvatatud must terapipar, hauta 15 minutit ja serveeri.
3. Serveerimisel tõmba juustunoaga parmesani juustust õhukesi viile.

Kaunistuseks lisa murulauku.