Retseptid
Penne pasta seahakkliha-suvikõrvitsa-kastmega
Tase: null
Koostisosad
600g | Seahakkliha |
400g | Penne pasta |
30ml | Oliiviõli |
30g | Õli |
120g | Sibul |
200g | Suvikõrvits |
25g | Küüslauk |
80g | Punane paprika |
100g | Purustatud tomatid |
50ml | Portvein |
2tk | Loorberileht |
Sool ja must terapipar | |
60g | Parmesani juust |
Valmistamine
1. Keeda soolaga maitsestatud vees penne pasta, vahetult enne serveerimist sega oliiviõliga.
2. Prae kuumal pannil õlis seahakkliha, sibulakuubikud, peeneks hakitud küüslauk, paprikakuubikud, suvikõrvitsaviilud, lisa portvein, purustatud tomat, loorber, sool ja värskelt jahvatatud must terapipar, hauta 15 minutit ja serveeri.
3. Serveerimisel tõmba juustunoaga parmesani juustust õhukesi viile.
Kaunistuseks lisa murulauku.