EST

Retseptid

Hakkliha ja tatraga täidetud paprikad

Koostisosad

1 dl tatart
4 paprikat
1 sibul
2 küüslauguküünt
400 g Seahakkliha
125 g mozzarellat
1 tomat
soola, pipart
õli praadimiseks

Valmistamine

Lase tatar 2,5 dl veega keema, kata kaanega ja lase u 15 minutit podiseda, kuni tatar on pehmenenud.  Poolita paprikad ja puhasta seemnetest ning säsist. Küpseta lõikepind ülalpool, küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadil 200-kraadises ahjus 10 minutit, kuni paprikapoolikud on peaaegu pehmed. Kuni paprika ahjus küpseb, haki sibul ja küüslauk ning pruunista koos lihaga pannil u 5 minuti jooksul, lisa hakitud tomat ja kuumuta veel paar minutit segades. Lisa tatar, maitseained ja riivitud või hakitud juust ja täida paprikad saadud seguga. Küpseta 180 kraadi juures veel 15 minutit ja serveeri.

Retsept & foto: Britt Paju