Retseptid
Pruuni tatra salat
Serveerimissoovitus: Põnev lisand vorstidele on maitserohke PRUUNI TATRA SALAT.
Koostisosad
2 dl | pruuni tatart |
3 | varsselleri vart |
2 | röstitud paprikat (võib olla ka 350 g konserv) |
1 | kollane paprika |
1,5 dl | marineeritud punaseid sibulaid (nt Põltsamaa Felix) |
2 | küüslauguküünt |
2 sl | oliiviõli |
soola ja musta pipart | |
Sinepiseemnetega toorvorst lambasooles |
Valmistamine
Keeda tatar pehmeks. Nõruta sõelal ning jahuta. Tükelda seller ja paprikad. Purusta küüslauguküüned ja sega kokku teiste ainetega. Lisa oliiviõli ning maitsesta salat soola ja musta pipraga. Marineeritud sibulad annavad salatile oma hea maitsenüansi!
Erilise maitseelamuse lisab roale grillitud lavašš pesto ja juustuga.
Retsept: Lia Virkus, Foto: Jaan Heinmaa