Retseptid
Punase kapsa coleslaw
Neljale-kuuele
Koostisosad
400 g | punast kapsast (või 200 g punast kapsast ja 200 g valget peakapsast) |
2 | keskmist porgandit |
1 | punane sibul |
peotäis | hakitud lehtpeterselli |
Kaste: | |
1 dl | majoneesi |
1 dl | magusteravat tšillikastet |
1 sl | valge veini äädikat |
1 tl | soola |
2 sl | suhkrut |
Peale puistamiseks: | |
1-2 sl | seesamiseemneid |
Valmistamine
Sega kokku kastmeained. Lõika kapsas ja sibul peenteks ribadeks, riivi jämeda riiviga kooritud porgandid. Sega läbi majoneesi-tšillikastmega. Lase võimalusel jahedas üks tunnike maitsestuda. Puista serveerides üle röstitud seesamiseemnetega.
Retsept: Lia Virkus, foto: Jaan Heinmaa