EST

Retseptid

Rissonisalat

Neljale

Koostisosad

250 g rissonit, riisikujulist pastat
1 punane paprik
1 punane sibul
150 g feta juustu
Kaste:
0,5 dl oliiviõli
1 sidruni mahl
2 küüslauguküünt
Soola, musta pipart
Suur peotäis värskelt hakitud tilli
Perešašlõkk

Valmistamine

Keeda pasta rohkes veel al dente, nõruta sõelal ja loputa külma veega. Samal ajal lõika paprika peenteks ribadeks, samuti kooritud punane sibul. Lõika feta juust kuubikuteks. Sega kastmeks õli,  sidrunist pressitud mahl soola ja pipraga, soovi korral ka paari pressitud küüslauguküünega. Sega rissoni kastmega, köögiviljade, hakitud tilli ja fetaga. Maistesta vajadusel veel soola -pipraga.

Retsept: Lia Virkus, Foto: Jaan Heinmaa