Retseptid
Rissonisalat
Neljale
Koostisosad
250 g | rissonit, riisikujulist pastat |
1 | punane paprik |
1 | punane sibul |
150 g | feta juustu |
Kaste: | |
0,5 dl | oliiviõli |
1 | sidruni mahl |
2 | küüslauguküünt |
Soola, musta pipart | |
Suur peotäis | värskelt hakitud tilli |
Perešašlõkk |
Valmistamine
Keeda pasta rohkes veel al dente, nõruta sõelal ja loputa külma veega. Samal ajal lõika paprika peenteks ribadeks, samuti kooritud punane sibul. Lõika feta juust kuubikuteks. Sega kastmeks õli, sidrunist pressitud mahl soola ja pipraga, soovi korral ka paari pressitud küüslauguküünega. Sega rissoni kastmega, köögiviljade, hakitud tilli ja fetaga. Maistesta vajadusel veel soola -pipraga.
Retsept: Lia Virkus, Foto: Jaan Heinmaa