EST

Retseptid

Rohelise paprika ja punase peakapsa salat

Koostisosad

1 roheline paprika
200 g punast kapsast
2 varssellerit
150 g punaseid kirsstomateid
suur peotäis lehtpeterselli
Kaste:
2-3 sl oliiviõli
1 sl punast veiniäädikat
1 suur purustatud küüslauguküüs
1 tl pruuni suhkrut või vahtrasiirupit
soola ja musta pipart
800 g Cowboy-steik kondiga seavälisfileest

Valmistamine

Tükelda kapsas peeneteks ribadeks, maitsesta soolaga. Tambi kergelt läbi, lisa ribadeks lõigatud paprika ja viilutatud sellerivarred. Poolita kirsstomatid ja lisa salatisse koos hakitud lehtpeterselliga. Sega kokku kastmeained ja sega salatiga. Naudi koos grillikuumade cowboy-steikidega.

Retsept: Lia Virkus, foto: Jaan Heinmaa