EST

Retseptid

Rukkipitsad Lihaka Doktoriviineritega

Koostisosad

8 tk Lihakas Doktoriviiner
2 topelt rukkipala või muud koorikleiba
võid
4 tomativiilu (või 4 kuhjaga sl ketšupit)
soola
musta pipart
4 juustuviilu
2 tl pitsamaitseainet

Valmistamine

Pane ahi sooja 225 kraadi juurde. Lõika viineritel otsad neljaks, et nad saaksid kaunilt lahti küpseda  ahjus. Määri leivaviilule võid, kata jämeda tomativiiluga (selle asemel võid määrida peale ka ketšupit). Maitsesta tomativiil soola ja pipraga. Laota peale juustuviil, puista üle pitsamaitseainega. Pane juustule kaks lahtilõigatud viinerit. Küpseta ahjus 5- 10 minutit või kuni juust sulanud ja viinerid  kaunilt avanenud ning pruunikad.