Retseptid
Rukkipitsad Lihaka Doktoriviineritega
Tase: null
Koostisosad
8 tk | Lihakas viiner |
2 | topelt rukkipala või muud koorikleiba |
võid | |
4 | tomativiilu (või 4 kuhjaga sl ketšupit) |
soola | |
musta pipart | |
4 | juustuviilu |
2 tl | pitsamaitseainet |
Valmistamine
Pane ahi sooja 225 kraadi juurde. Lõika viineritel otsad neljaks, et nad saaksid kaunilt lahti küpseda ahjus. Määri leivaviilule võid, kata jämeda tomativiiluga (selle asemel võid määrida peale ka ketšupit). Maitsesta tomativiil soola ja pipraga. Laota peale juustuviil, puista üle pitsamaitseainega. Pane juustule kaks lahtilõigatud viinerit. Küpseta ahjus 5- 10 minutit või kuni juust sulanud ja viinerid kaunilt avanenud ning pruunikad.