Retseptid
Rukkised ampsud õhulise singi ja suitsujuustuga
Koostisosad
1 pakk | Õhuline Viru sink |
12 | kuivatatud rukkikrõpsu, nt küüslaugumaitselisi |
100 g | suitsujuustu |
1-2 | küüslauguküünt |
4-5 sl | majoneesi |
1 | punane paprika |
värsket tilli | |
12 | pärlsibulat |
Valmistamine
Riivi suitsujuust, sega pressitud küüslaugu ja majoneesiga. Maitsesta soovi korral aroomisoolaga. Tõsta kuhjake suitsujuustusegu igale rukkikrõpsule, voldi 2 singiviilu koos kauniks rosetiks ja säti rukkikrõpsule. Jäta vahele õhuline volt, kuhu torka väike paprikarõngas või -riba ja pärlsibul. Kaunista tillioksaga. Valmista samal moel ka ülejäänud suupisted.