EST

Retseptid

Seene-spinatiburger

Neljale

Koostisosad

4 Leiburi Brioche burgerikuklit
4 Klassikaline veiseburger
4 viilu Itaaliapärane toorsuitsupeekon
4 viilu Epiim Eesti juustu
4 portobello seent
1 sl oliiviõli
1 sl sidrunimahla
suur peotäis spinatilehti
veidi soola
Kaste:
4 sl Felix Tomatiketšupit
4 sl Felix Malbe sinepit

Valmistamine

Määri seened kergelt õliga. Küpseta kotletid grillil või pannil vastavalt pakendi juhistele. Peale teise poole keeramist lisa juust ja lase sellel sulada kuni kotlet valmib. Burgerikotlettidega samal ajal tõsta grillile ka seened ja küpseta sama kaua, vahepeal keerates.  Küpseta grillil või pannil krõbedaks ka peekon ja viimasena soojenda kiirelt kuklipoolikud. Sega kastme koostisained ja määri kuklipoolikutele. Maitsesta seened ja spinatilehed kergelt sidrunimahlaga. Tõsta kuklitele kotletid, nendele krõbedad peekoniviilud, spinat ja portobello. Kata pealmise kuklipoolikuga.

Retsept ja foto: Britt Paju