Retseptid
Seene-spinatiburger
Neljale
Koostisosad
4 | Leiburi Brioche burgerikuklit |
4 | Klassikaline grillburger veiselihast |
4 viilu | Itaaliapärane toorsuitsupeekon |
4 viilu | Epiim Eesti juustu |
4 | portobello seent |
1 sl | oliiviõli |
1 sl | sidrunimahla |
suur peotäis | spinatilehti |
veidi soola | |
Kaste: | |
4 sl | Felix Tomatiketšupit |
4 sl | Felix Malbe sinepit |
Valmistamine
Määri seened kergelt õliga. Küpseta kotletid grillil või pannil vastavalt pakendi juhistele. Peale teise poole keeramist lisa juust ja lase sellel sulada kuni kotlet valmib. Burgerikotlettidega samal ajal tõsta grillile ka seened ja küpseta sama kaua, vahepeal keerates. Küpseta grillil või pannil krõbedaks ka peekon ja viimasena soojenda kiirelt kuklipoolikud. Sega kastme koostisained ja määri kuklipoolikutele. Maitsesta seened ja spinatilehed kergelt sidrunimahlaga. Tõsta kuklitele kotletid, nendele krõbedad peekoniviilud, spinat ja portobello. Kata pealmise kuklipoolikuga.
Retsept ja foto: Britt Paju