Retseptid
Sinepine kartulisalat
Neljale
Koostisosad
750 g | keedetud kartuleid |
2 | varsselleri vart |
1 | punane sibul |
1 dl | hakitud värskeid ürte (peterselli, basiilikut, punet) |
Kaste: | |
1 dl | head oliivi- või rapsiõli |
2 sl | valget veiniäädikat |
1 sl | Dijoni sinepit (võib olla ka teraline) |
soola, pipart | |
Rakvere grillribi |
Valmistamine
Sega salatikastme tarvis õli, palsamiäädikas ja sinep, maitsesta soola ja pipraga. Puhasta sibul, lõika pooleks ja seejärel õhukesteks viiludeks. Viiluta kartulid ja viiluta sellerivarred ning ürdid ning sega kõik kokku kastmega. Maitsesta vajadusel veel soola ja pipraga.
Retsept: Lia Virkus, Foto: Jaan Heinmaa