EST

Retseptid

Singikoogikesed

Koostisosad

150g Einepeekon
Täidis:
1tk suurem konservkurk
3dl paks hapukoor
24 viilu röstleib või täistera-röstsai
murulauk
purustatud must pipar
Kate:
200g sulatatud juust
100g paks hapukoor või majonees
veidi pipart
Kaunistuseks:
50g sink
lavakurk
käharsalatit- või peterselli

Valmistamine

Lõika kurk ja sink võimalikult väikesteks tükkideks, peenesta murulauk kääridega.
Sega omavahel täidiseained ja maitsesta tugevalt. Lao pool koorikuta leivaviiludest kahekordsele fooliumile tihedalt üksteise kõrvale, kata ühtlase täidisekihiga. Kata ülejäänud leivaviiludega, mähi pakk fooliumisse ning aseta peale kerge vajutis; pane järgmise päevani külma.
Mikserda sulatatud juust kokku hapukoore või majoneesiga, maitsesta. Kata võileivapakk ühtlase kattekihiga ja lõika siis keeva vette kastetud noaga 12 tükiks. Järgi lõikamisel esmalt viilude liitekohti, seejärel poolita koogid ka teistpidi. Kaunista soovikohaselt.