EST

Retseptid

Spagetipanniroog sealiha ja paprikaga

Koostisosad

400 g Seavälisfileest ribad sibulaga
200 g spagette
2 küüslauguküünt
1 sibul
100 g hernekaunu
Pool suvikõrvitsat
1 punane paprika
Praadimiseks:
õli
Soovi korral:
1 dl vahukoort
Kaunistuseks:
värsket punet või basiilikut

Valmistamine

Pane spagetid keema soolaga maitsestatud vette. Koori sibul ja küüslauk, lõika sibul poolratasteks, viiluta küüslauk. Kuumuta pannil õlis klaasjaks. Pruunista pannil liharibad, lisa kuubikuteks lõigatud paprika, viilutatud suvikõrvits ja ribastatud hernekaunad; kuumuta paar minutit segades. Maitsesta soola ja pipraga. Nõruta spagetid ja lisa pannile. Kuumuta kõik koos veel läbi ja lisa soovi korral ka vahukoort, kui armastad kreemjat pastarooga. Maitsesta värskete ürtidega.

Retsept: Lia Virkus, Foto: Jaan Heinmaa