Retseptid
Spagetipanniroog sealiha ja paprikaga
Koostisosad
400 g | Seavälisfileest ribad sibulaga |
200 g | spagette |
2 | küüslauguküünt |
1 | sibul |
100 g | hernekaunu |
Pool | suvikõrvitsat |
1 | punane paprika |
Praadimiseks: | |
õli | |
Soovi korral: | |
1 dl | vahukoort |
Kaunistuseks: | |
värsket punet või basiilikut |
Valmistamine
Pane spagetid keema soolaga maitsestatud vette. Koori sibul ja küüslauk, lõika sibul poolratasteks, viiluta küüslauk. Kuumuta pannil õlis klaasjaks. Pruunista pannil liharibad, lisa kuubikuteks lõigatud paprika, viilutatud suvikõrvits ja ribastatud hernekaunad; kuumuta paar minutit segades. Maitsesta soola ja pipraga. Nõruta spagetid ja lisa pannile. Kuumuta kõik koos veel läbi ja lisa soovi korral ka vahukoort, kui armastad kreemjat pastarooga. Maitsesta värskete ürtidega.
Retsept: Lia Virkus, Foto: Jaan Heinmaa