EST

Retseptid

Steak sandwich

Valmista maitsvad hapusaiavõileivad karulaugupesto ja veisesteigiga!

Koostisosad

1 pakk BBQ-marinaadis grill-steigid veisevälisfileest
3 viilu juuretisega hapusaia
3-4 sl rohelist (karulaugu)pestot
1 roheline tšillipipar (nt jalapeno)
1 punane sibul (võib olla marineeritud)
Punase kapsa salat:
200 g punast kapsast
1 punane sibul
0,5 dl majoneesi
2 sl magus-teravat tšillikastet
1 sl veiniäädikat
0,5 tl soola
0,5 tl suhkrut
Peotäis rohelist lehtpeterselli

Valmistamine

Lõika kapsas ja sibul peenteks ribadeks, sega majoneesi, veiniäädika, hakitud lehtpeterselli ja tšillikastmega. Maitsesta soola ja suhkruga.

Koori ja viiluta teisest sibulast õhukesed rattad ning viiluta ka jalapeno. Grilli saiaviilud (määri soovi korral enne vähese oliiviõliga) ja veisevälisfileelõigud. Määri saiaviiludele pestot ja laota peale kapsasalat. Viiluta grillitud fileed ja laota saiale. Kaunista õhukeste punase sibula rataste ja jalapenoviiludega. Naudi soojalt!

Retsept: Lia Virkus, Foto: Jaan Heinmaa