Retseptid
Steak sandwich
Valmista maitsvad hapusaiavõileivad karulaugupesto ja veisesteigiga!
Koostisosad
1 pakk | BBQ-marinaadis grill-steigid veisevälisfileest |
3 viilu | juuretisega hapusaia |
3-4 sl | rohelist (karulaugu)pestot |
1 | roheline tšillipipar (nt jalapeno) |
1 | punane sibul (võib olla marineeritud) |
Punase kapsa salat: | |
200 g | punast kapsast |
1 | punane sibul |
0,5 dl | majoneesi |
2 sl | magus-teravat tšillikastet |
1 sl | veiniäädikat |
0,5 tl | soola |
0,5 tl | suhkrut |
Peotäis | rohelist lehtpeterselli |
Valmistamine
Lõika kapsas ja sibul peenteks ribadeks, sega majoneesi, veiniäädika, hakitud lehtpeterselli ja tšillikastmega. Maitsesta soola ja suhkruga.
Koori ja viiluta teisest sibulast õhukesed rattad ning viiluta ka jalapeno. Grilli saiaviilud (määri soovi korral enne vähese oliiviõliga) ja veisevälisfileelõigud. Määri saiaviiludele pestot ja laota peale kapsasalat. Viiluta grillitud fileed ja laota saiale. Kaunista õhukeste punase sibula rataste ja jalapenoviiludega. Naudi soojalt!
Retsept: Lia Virkus, Foto: Jaan Heinmaa