Retseptid
Salativaagen maasikate ja passionikastmega
Südasuviselt värske ja värviline salativaagen sobib šašlõki ning vardaliha kõrvale lausa valatult! Retseptist jagub neljale grillisõbrale.
Koostisosad
Rabarberi-mündi vardaliha | |
suur peotäis | värskeid spinatilehti |
suur peotäis | värsket rukolat |
7-8 | redist |
1 | värske kurk |
200 g | maasikaid |
Passionikaste: | |
6 | passionit |
0,5 dl | oliiviõli |
2 tl | mett |
1 tl | Dijoni sinepit |
veidi | soola ja musta pipart |
Valmistamine
Lüki lihatükid vardasse ja grilli küpseks.
Poolita passionid ja kaabi lusikaga neist viljaliha kaussi. Lisa ülejäänud kastmeained ja sega ühtlaseks.
Pese mõlemad salatilehed ja laota suurele vaagnale. Viiluta redised ja kurgid, poolita maasikad. Lao salatile. Nirista üle poole kastmega vahetult enne serveerimist, serveeri ülejäänud kaste kausikeses kõrvale. Serveeri koos Ürt & Grill seeria vardalihaga!
Retsept: Lia Virkus, Foto: Jaan Heinmaa