Retseptid
Tortiljavõileivad
Kui tavalise võileiva peal köögiviljadele palju ruumi ei jää, siis singitäidisega tortilja sisse mahub neid kohe uhkelt. Iga sööja saab siin rullimisel kätt harjutada ja sobivad täidisekomponendid ise välja valida. Sedasorti võileivad sobivad hästi ka väiksemale matkale kõhutäiteks kaasa haarata.
Koostisosad
4 | maisi- või täisteratortiljat |
8 viilu | Suitsutatud seavälisfilee |
4 sl | maitsestamata toorjuustu |
4 | salatilehte |
4 | redist, viilutatud |
kurgi-, paprika- ja/või tomativiile | |
lutserniidusid |
Valmistamine
Määri tortiljad toorjuustuga. Aseta horisontaalselt keskele salatileht, sinna peale singiviilud ja köögiviljad-idud. Tõsta tortilja alumine külg üle täidise, voldi peale üks külgedset ja keera tihedalt rulli. Toimi samuti teiste tortiljadega. Serveerimisel ära unusta salvrätte.
Retsept ja foto: Britt Paju