Retseptid
Chimichurri kaste grillitud köögiviljadega
Koostisosad
suur peotäis | värsket peterselli (või peterselli, basiiliku ja pune segu) |
1 | küüslauguküüs |
1 | jalapeno |
0,75 dl | oliiviõli |
sorts | sidruni- või laimimahla |
soola, pipart | |
köögivilju grillimiseks (nt. mais, paprika, šampinjonid, suvikõrvits vms) | |
Lihaveise Ribeye steik |
Valmistamine
Haki ürdid võimalikult peeneks ja sega pressitud küüslaugu, hakitud tšilli, sidrunimahla ja õliga. Maitsesta.
Pintselda köögivilju saadud seguga ja grilli keskmise kuumusega grillil. Grillimise ajal ja ka peale valmimist võid köögiviljad ürdikastmega veel kergelt üle käia. Serveeri köögivilju koos ribeye-steigi ja järele jäänud kastmega.
Retsept: Britt Paju, foto: Alina Birjuk