EST

Retseptid

Chimichurri kaste grillitud köögiviljadega

Koostisosad

suur peotäis värsket peterselli (või peterselli, basiiliku ja pune segu)
1 küüslauguküüs
1 jalapeno
0,75 dl oliiviõli
sorts sidruni- või laimimahla
soola, pipart
köögivilju grillimiseks (nt. mais, paprika, šampinjonid, suvikõrvits vms)
Ribeye-steik seavälisfileest

Valmistamine

Haki ürdid võimalikult peeneks ja sega pressitud küüslaugu, hakitud tšilli, sidrunimahla ja õliga. Maitsesta.

Pintselda köögivilju saadud seguga ja grilli keskmise kuumusega grillil. Grillimise ajal ja ka peale valmimist võid köögiviljad ürdikastmega veel kergelt üle käia. Serveeri köögivilju koos ribeye-steigi ja järele jäänud kastmega.

Retsept: Britt Paju, foto: Alina Birjuk