EST

Recipes

Veise-köögivilja chili

Ingredients

240 g EXTRA PROTEIN POWER veisehakkliha
1 sibul
2 küüslauguküünt
1 sellerivars
1 paprika
200 g kooritud ja seemnetest puhastatud kõrvitsat
400 g konserveeritud tomatikastmes ube
400 g tomatipüreed või konserveeritud tükeldatud tomateid
pisut tšillihelbeid või cayenne pipart
1 tl kuivatatud punet
1 tl paprikapulbrit
soola, pipart
oliiviõli
Serveerimiseks:
keedetud täisterariisi

Preparation

Kuumuta keskmise kuumusega pannil pannil õli sees hakitud sibulat, küüslauku ja sellerit 5 minuti jooksul, kuni need on pisut pehmenenud. Tõsta kuumust ja lisa hakkliha ning pruunista mõne minuti jooksul. Lisa tükeldatud paprika, kõrvits ning maitseained ja sega kuumutades veel minuti jagu. Nüüd lisa sekka tomatipüree ja oad ning vajadusel pisut vett. Lase madalamal kuumusel u 15-20minutit podiseda, kuni kõrvits on pehmenenud. Kui segu kipub kuivaks jääma, lisa veidi vett. Maitsesta ja serveeri keedetud täisterariisi ja hakitud peterselliga.

Retsept ja foto: Britt Paju