Retseptid
Veise-köögivilja chili
Koostisosad
240 g | EXTRA PROTEIN POWER veisehakkliha |
1 | sibul |
2 | küüslauguküünt |
1 | sellerivars |
1 | paprika |
200 g | kooritud ja seemnetest puhastatud kõrvitsat |
400 g | konserveeritud tomatikastmes ube |
400 g | tomatipüreed või konserveeritud tükeldatud tomateid |
pisut | tšillihelbeid või cayenne pipart |
1 tl | kuivatatud punet |
1 tl | paprikapulbrit |
soola, pipart | |
oliiviõli | |
Serveerimiseks: | |
keedetud täisterariisi |
Valmistamine
Kuumuta keskmise kuumusega pannil pannil õli sees hakitud sibulat, küüslauku ja sellerit 5 minuti jooksul, kuni need on pisut pehmenenud. Tõsta kuumust ja lisa hakkliha ning pruunista mõne minuti jooksul. Lisa tükeldatud paprika, kõrvits ning maitseained ja sega kuumutades veel minuti jagu. Nüüd lisa sekka tomatipüree ja oad ning vajadusel pisut vett. Lase madalamal kuumusel u 15-20minutit podiseda, kuni kõrvits on pehmenenud. Kui segu kipub kuivaks jääma, lisa veidi vett. Maitsesta ja serveeri keedetud täisterariisi ja hakitud peterselliga.
Retsept ja foto: Britt Paju