Retseptid
Vürtsikad hakklihatäidisega salatilehed
Koostisosad
200 g | EXTRA PROTEIN POWER seahakkliha |
200 g | EXTRA PROTEIN POWER veisehakkliha |
röstitud seesamiseemneõli | |
2 | küüslauguküünt, hakituna |
5 cm | ingverijuurt, peenelt hakituna |
1-2 | tšillipiprakauna |
1 sl | pruuni suhkrut |
1 sl | kalakastet |
1 | laimi koor ja pool mahla |
3 | vart rohelist sibulat, hakituna |
soola ja pipart | |
jääsalatit või muud väiksemate lehtedega krõmpsuvat salatit | |
Kastme jaoks: | |
1 sl | sojakastet |
poole | laimi mahl |
1 tl | seesamiõli |
0,5 | tšillipiprakauna |
kimbuke | koriandrit |
1-2 tl | kalakastet |
1 tl | pruuni suhkrut |
1 sl | oliiviõli |
Valmistamine
Alusta hakkliha praadimisest. Kui hakkliha soola ja pipraga maitsestatud ning kaunilt krõbe, eemalda see pannilt ning prae samal pannil tšilli, küüslauk ja ingver – ära liialt kõrveta. Lisa pruun suhkur ning pruunista veel minutike. Lisa hakkliha tagasi pannile ning sega kõik kokku. Lisa kalakaste, laimikoor ning -mahl ja sibul, sega ja kuumuta veel pool minutikest. Võta tulelt.
Kastmeks sega kõik koostisosad kokku ning maitse ja tasakaalusta.
Serveerimiseks täida lehekesed hakklihaseguga ning lisa ka pisut kastet. Rulli kokku ja naudi!
Retsept ja foto: toidublogija Getter Madison, https://thymeout.ee/