EST

Recipes

Vürtsikad minutipihvid värske pastasalati ja astelpaju-oliiviõlikastmega

Level: null

Ingredients

380g Seavälisfileest minutipihv
100g Tepinettes (riisikujuline pasta)
160g Oliiviõli
120g Salatilehed
120g Lollo rosso salat
120g Friseesalat
120g Kirsstomat
80g Värske kurk
120g Paprika
50g Külmutatud astelpaju marjad
Mesi
Tšillipipra helbed
Sool, must terapipar

Preparation

Värske pastasalat:
1. Pese salatid korralikult külma veega puhtaks, rebi kätega väikesteks tükkideks ning aseta taldriku keskele.
2. Seejärel tükelda värske kurk, kirsstomat ja paprika ning aseta salatile.
3. Keeda soolaga maitsestatud vees tepinette (võib ka muud pastat kasutada) umbes 8-10 minutit, seejärel jahuta pasta, sega oliiviõliga (umbes 40g) kokku ning aseta värske salati peale.

Astelpaju-oliiviõlikaste:
1. Sulata astelpaju marjad, vala üle oliiviõliga ning püreesta saumikseriga.
2. Kurna kastmest astelpajuseemned ja nahk ning maitsesta mee, soola ja värskelt jahvatatud musta terapipraga.

Vürtsikad minutipihvid:
1. Maitsesta minutipihvid eelnevalt soolaga, värskelt jahvatatud musta terapipraga, hõõru korralikult maitseained lihale sisse ning lase neil 10 minutit seista, et liha korralikult maitsestuks.
2. Lase pann kuumaks ning prae õlis keskmisel kuumusel minutipihvid kuldpruuniks.
3. Pärast praadimist pintselda lihale mett ja puista peale üksikuid tšillipipra helbed.