EST

Retseptid

Vürtsikas burger baklažaani ja kitsejuustuga

Koostisosad

4 Eesti Pagari Burgerikuklit
4 sl Felix Louisiana Hot Cajun Chipotle BBQ ketšupit
4-8 tk Klassikaline grillburger veiselihast
4 viilu pehmet kitsejuustu
0,5 baklažaani viilutatud
4 sl Põltsamaa grillisalatit
4 peotäit mangoldit või peedilehti
tomativiile
1 sl oliiviõli
1 tl kuivatatud punet
soovi korral punase tšilli viile
meresoola, musta pipart

Valmistamine

Maitsesta baklažaaniviilud soola-pipra, pune ja oliiviõliga ning sega läbi. Küpseta kotletid grillil või pannil 10-12 minuti jooksul, vahepeal neid keerates. Küpseta ka baklažaaniviilud, kuni need on pehmed, u 2-3 minutit kummalki poolelt ning kuumuta kergelt ka burgerikuklid. Määri kuklite alumisele osale ketšup, tõsta peale salatilehed ja kotlet(id). Kata kitsejuustu ja tomativiiludega. Määri pealmistele kuklipoolikutele uhkelt grillisalatit ja tõsta burgelile. Kui soovid veel tulisemat burgerit, pista sekka ka mõned tšilliviilud.

Retsept ja foto: Britt Paju