Mustikamarinaadis ribi

Rakvere mustikamarinaadis ribi kattev armastatud mustikamarinaad on valmistatud ehedast mustikapüreest, sekka lisatud sutsuke vürtsikust – kooslus, mis sobib ribilihale nagu valatult. Pikki tunde madalal temperatuuril eelküpsetatud terve searibi on valmis koheseks tarbimiseks ja vajab parima maitseelamuse saamiseks ahjus +180 ºC juures vaid 10-15 minutit kuumutamist või grillil 5–10 minutit pruunistamist. Rakvere mustikamarinaadis ribi on ülipehme ja mahlane maitseelamus, mis sobib nii eelroaks, snäkiks kui pearoaks – naudi koos pere ja sõpradega!

EAN
900 g 4740003011394

Koostisosad

searibi (89%), marinaad. Marinaadi koostisosad: mustikapüree (6,3%), suhkur, sool, köögiviljad, vürtsid (sh sinep), lõhna- ja maitseained (sh suitsuaroom), pärmiekstrakt, modifitseeritud maisitärklis.

Võib sisaldada vähesel määral sellerit, soja, nisu, piima, seesamiseemneid ja sulfiteid.

Valmistamine

Enne tarvitamist eemalda ribilt kilepakend. Ülipehmeks küpsetatud searibid on valmis kohe tarbimiseks. Parima maitseelamuse saavutamiseks kuumuta ribi grillil hõõguvate süte kohal ca 5-10 min kuni pealmine pind on pruunistunud. Ahjus soojendamiseks kulub +180 ºC juures 10-15 min. Ühtlasema tulemuse saavutamiseks grillil, küpseta ribi mõlemalt küljelt, pööramiseks kasuta grillitange. Serveeri parajateks paladeks lõigatud ribid soojalt koos meelepäraste lisanditega.

Säilitamine

+2…+6 °C

Avatult soovitame tarvitada 48 tunni jooksul.

Toodetud Lätis

Keskmised toiteväärtused 100 g toote kohta:
Energiasisaldus 973 kJ / 234 kcal
Rasvu 16 g
Sh küllastunud rasvhappeid 5,7 g
Süsivesikuid 5,4 g
Sh suhkruid 4,2 g
Valke 17 g
Soola 1,1 g