Punase veini marinaadis grill-liha

Naturaalse punase veiniga klassikaline marinaad teeb puhta tailiha mahlakuse veelgi isuäratavamaks – iga suutäis on kui hõrk ja täiuslik maitseelamus.

EAN
500 g 4740003005324

Koostisosad

seavälisfilee 85%, marinaad. Marinaadi koostisosad: vesi, rapsiõli, sool, suhkur, vürtsid, punane vein 0,4%, lõhna- ja maitseained (pärmiekstrakt, seller), hüdrolüüsitud taimne valk (soja), happesuse regulaatorid: E330, E262; paksendajad: E415, E412; toiduvärvid: karamell, paprikaekstrakt.

 

Võib sisaldada vähesel määral piima, nisu, sinepit, rukist ja otra.

Valmistamine

Eemalda pakend.

Grillil: söed on valmis, kui leeki enam pole ja kätt saab hoida grillresti kohal 10 cm kõrgusel end kõrvetamata 3–4 sekundit. Grilli lihalõike kummaltki poolt kõrgemal temperatuuril umbes 1 minut. Pööra lihatükke ainult üks kord. Kasuta pööramisel grilltange. Seejärel grilli liha ca 7 minutit kummaltki poolt.

Ahjus: eelsoojendatud ahjus küpseta liha pöördõhu-programmil 180 °C juures ca 25 minutit.

NB! Enne tarvitamist kuumtöödelda vähemalt sisetemperatuurini +72 °C.

Säilitamine

0…+4 °C

0…+4 °C

Avatult soovitame tarvitada 24 tunni jooksul.

Keskmised toiteväärtused 100 g toote kohta:
Energiasisaldus 651 kJ / 156 kcal
Rasvu 8,0 g
Sh küllastunud rasvhappeid 1,9 g
Süsivesikuid 0,9 g
Sh suhkruid 0,9 g
Valke 20 g
Soola 1,1 g