Rukkileivakattega ahjukael küpsetuskarbis
Korralik kõhutäis mahlasest seakaelakarbonaadist, mille teeb eriliselt nauditavaks ehe riivitud rukkileivast kate, mis jääb küpsetamisel mõnusalt krõbe.
EAN | |
---|---|
500 g | 4740003016528 |
Koostisosad
seakaelakarbonaad 76%, vesi, riivleib 5% (sh rukis, maitsetaimed ja vürtsi, glükoos), sool, odralinnaseekstrakt, suhkur, dekstroos, psülliumi kiud, hüdrolüüsitud taimne valk, õunakiud, lõhna- ja maitseained.
Võib sisaldada vähesel määral soja, sellerit, sinepit, piima ja nisu.
Valmistamine
Ahjus: Küpseta 180 °C juures 30 minutit. Eemalda karbilt kile ning lase lihal 10 minutit pruunistuda. Lõpuks lülita ahi välja ja lase lihal veel 15 minutit ahjus järelvalmida. Kuumaõhufritüüris: Võta liha karbist välja ning küpseta 180 °C juures 30 minutit. Lülita fritüür väljaning lase lihal seista umbes 10 minutit enne serveerimist.
Säilitamine
0…+4 °C
Keskmised toiteväärtused 100 g toote kohta: | |
---|---|
Energiasisaldus | 895 kJ / 215 kcal |
Rasvu | 14 g |
Sh küllastunud rasvhappeid | 3.3 g |
Süsivesikuid | 5.2 g |
Sh suhkruid | 1.2 g |
Valke | 17 g |
Soola | 1.4 g |