Rukkileivakattega ahjukael küpsetuskarbis

Korralik kõhutäis mahlasest seakaelakarbonaadist, mille teeb eriliselt nauditavaks ehe riivitud rukkileivast kate, mis jääb küpsetamisel mõnusalt krõbe.

EAN
500 g 4740003016528

Koostisosad

seakaelakarbonaad 76%, vesi, riivleib 5% (sh rukis, maitsetaimed ja vürtsi, glükoos), sool, odralinnaseekstrakt, suhkur, dekstroos, psülliumi kiud, hüdrolüüsitud taimne valk, õunakiud, lõhna- ja maitseained.

Võib sisaldada vähesel määral soja, sellerit, sinepit, piima ja nisu.

Valmistamine

Ahjus: Küpseta 180 °C juures 30 minutit. Eemalda karbilt kile ning lase lihal 10 minutit pruunistuda. Lõpuks lülita ahi välja ja lase lihal veel 15 minutit ahjus järelvalmida. Kuumaõhufritüüris: Võta liha karbist välja ning küpseta 180 °C juures 30 minutit. Lülita fritüür väljaning lase lihal seista umbes 10 minutit enne serveerimist.

Säilitamine

0…+4 °C

Keskmised toiteväärtused 100 g toote kohta:
Energiasisaldus 895 kJ / 215 kcal
Rasvu 14 g
Sh küllastunud rasvhappeid 3.3 g
Süsivesikuid 5.2 g
Sh suhkruid 1.2 g
Valke 17 g
Soola 1.4 g