Toode
Sinepine seapraad kamaraga küpsetuskotis
Kamaraga seapraad sinepises marinaadis sobib suurepäraselt ahjuhooaega ning toob peolauale klassikalist hõngu. Ahjuvalmis küpsetuskotis küpsedes jääb praad mahlane ja pehme. Aga krõbeda kamara viimistlemiseks soovitame küpsemise lõpus kuuma grillrežiimi. Kuumaõhufritüüris saab eriti mõnusa krõbeda kamara. Boonusena saad küpetuskotti kogunenud leemest suurepärase kastme prae kõrvale!
Koostisosad
sealiha 74%, vesi, vürtsid, sinep 2% (vesi, sinepipulber, suhkur, rapsiõli, sool, äädikas, vürtsid, säilitusaine E202), sool, suhkur, lõhna- ja maitseained, hüdrolüüsitud taimne valk, paksendajad: E415, E412; meepulber, säilitusained: E211, E202
Võib sisaldada vähesel määral sellerit, soja, piima, nisu, rukist ja otra.
Keskmised toiteväärtused 100 g toote kohta | |
---|---|
Energiasisaldus | 679 kJ / 163 kcal |
Rasvu | 10 g |
Sh küllastunud rasvhappeid | 3,7 g |
Süsivesikuid | 1,2 g |
Sh suhkruid | 1,2 g |
Valke | 17 g |
Soola | 1,2 g |
Valmistamine
Enne tarvitamist kuumutada liha sisetemperatuurini vähemalt 71 °C.
Ahjus: Eelkuumuta ahi 180 °C-ni. Küpsetuskindlas pakendis maitsestatud toode on valmis ahju panemiseks, pakendit ei ole vaja enne ahju panemist avada ega lõigata. Aseta toode ahjuplaadile, eemalda pakendilt etikett ning küpseta liha 180 °C juures arvestusega 70 minutit 1 kg liha kohta. Soovi korral ca 5 minutit enne küpsetusaja lõppu eemaldada noa või kääride abil pealt kile ja pruunistada toodet ahjus grillrežiimil. Küpsetatud toode kasta üle praeleemega ja lasta enne serveerimist 5 minutit seista.
Nipp! Küpsetamisel pakendisse kogunenud leemest saad valmistada maitsva kastme.
Kuumaõhufritüüris: Võta liha pakendist välja ja küpseta 180 °C juures 60 minutit ning seejärel 200 °C juures 20 minutit, et kamar läheks pealt krõbedaks.
Säilitamine
0…+4 ºC
- ~1,2 kg: 491028