Musta leiva paneeringus šnitsel
Must leib on kõigi eestlaste uhkus ning peamine toiduaine, mida võõrsil olles igatsetakse. Sealiha ning must leib on olnud eestlaste laual alati, nüüd panime need kaks kokku ühte tootesse. Musta leiva paneeringus kaelakarbonaadilõigud küpsevad mõnusalt krõbedaks kuid liha jääb samas mahlane.
EAN | |
---|---|
500 g | 4740003016986 |
Koostisosad
seakaelakarbonaad 88%, musta riivleiva kuivikupuru 6,5% (sh rukis, nisu, oder), odralinnaseekstrakt, sool, must pipar, dekstroos, vürtsid, lõhna- ja maitseained.
Võib sisaldada vähesel määral soja, sinepit, sellerit ja piima.
Valmistamine
Pannil: prae toodet keskmisel kuumusel aegajalt pöörates 15 minutit kuni toode on mõlemalt poolt mõnusalt krõbe.
Ahjus: küpseta eelsoojendatud ahjus toodet 20-25 minutit temperatuuril 180 °C.
Kuumaõhufritüüris: küpseta toodet 15-20 minutit temperatuuril 200 °C.
NB! Enne tarvitamist kuumtöödelda vähemalt sisetemperatuurini +71 °C.
Säilitamine
0…+4 °C
Avatult soovitame tarvitada 12 tunni jooksul.
Keskmised toiteväärtused 100 g toote kohta: | |
---|---|
Energiasisaldus | 993 kJ / 238 kcal |
Rasvu | 16 g |
Sh küllastunud rasvhappeid | 3.9 g |
Süsivesikuid | 6.6 g |
Sh suhkruid | 0.8 g |
Valke | 17 g |
Soola | 1.2 g |