Verikäkk jõhvikatega

Väikese üllatusega traditsiooniline toode, kus oleme kasutanud toiduverd, rukki-ja nisujahu, seapekki ja maitseaineid ning põnevama maitsenüansi lisamiseks ka jõhvikaid. Verikäkk on tänapäeval kahetsusväärselt veidi unustusse vajunud tervisele kasulik toit andes sööjale organisimile vajalikku rauda. Verikäki soovitame viiludeks lõigata ja kuumal pannil kerges õlis läbi praadida. Õrna magusa varjundiga jõhvikatega verikäkile sobib ideaalselt kõrvale hapukoor ja marineeritud kõrvits.

EAN
300 g 4740003016887

Koostisosad

toiduveri 50%, rukkijahu, seapekk, nisujahu, jõhvikad 5%, suhkur, vesi, sool, vürtsid (kardemon, kaneel, muskaatpähkel), dekstroos, hüdrolüüsitud taimne valk, vürtside ekstraktid, pärmiekstrakt, päevalilleõli, modifitseeritud tärklis, säilitusaine kaaliumsorbaat.

Võib sisaldada vähesel määral muna, soja, piima, sellerit ja sinepit.

Valmistamine

Verikäki soovitame viiludeks lõigata ja kuumal pannil kerges õlis läbi praadida, lisandiks sobib hapukoor ja marineeritud kõrvits.

Säilitamine

+2…+6 °C

Keskmised toiteväärtused 100 g toote kohta:
Energiasisaldus 1139 kJ / 272 kcal
Rasvu 15 g
Sh küllastunud rasvhappeid 4.9 g
Süsivesikuid 22 g
Sh suhkruid 5.7 g
Valke 13 g
Soola 1.5 g