Verikäkk jõhvikatega


Väikese üllatusega traditsiooniline toode, kus oleme kasutanud toiduverd, rukki-ja nisujahu, seapekki ja maitseaineid ning põnevama maitsenüansi lisamiseks ka jõhvikaid. Verikäkk on tänapäeval kahetsusväärselt veidi unustusse vajunud tervisele kasulik toit andes sööjale organisimile vajalikku rauda. Verikäki soovitame viiludeks lõigata ja kuumal pannil kerges õlis läbi praadida. Õrna magusa varjundiga jõhvikatega verikäkile sobib ideaalselt kõrvale hapukoor ja marineeritud kõrvits.
EAN | |
---|---|
300 g | 4740003016887 |
Koostisosad
toiduveri 50%, rukkijahu, seapekk, nisujahu, jõhvikad 5%, suhkur, vesi, sool, vürtsid (kardemon, kaneel, muskaatpähkel), dekstroos, hüdrolüüsitud taimne valk, vürtside ekstraktid, pärmiekstrakt, päevalilleõli, modifitseeritud tärklis, säilitusaine kaaliumsorbaat.
Võib sisaldada vähesel määral muna, soja, piima, sellerit ja sinepit.
Valmistamine
Verikäki soovitame viiludeks lõigata ja kuumal pannil kerges õlis läbi praadida, lisandiks sobib hapukoor ja marineeritud kõrvits.
Säilitamine
+2…+6 °C
Keskmised toiteväärtused 100 g toote kohta: | |
---|---|
Energiasisaldus | 1139 kJ / 272 kcal |
Rasvu | 15 g |
Sh küllastunud rasvhappeid | 4.9 g |
Süsivesikuid | 22 g |
Sh suhkruid | 5.7 g |
Valke | 13 g |
Soola | 1.5 g |